• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White TripAdvisor Icon
Salle de Restaurant à Hôtel Restaurant Beau Séjour Frahan (Bouillon)

Restaurant

Op de kamer of

op het terras

Ons restaurant bevindt zich in ons 3 sterren hotel in Frahan bij Bouillon in de Belgische Ardennen. Wij staan open voor zowel bezoekende gasten als hotelgasten, en bieden een verfijnde en royale keuken.

 

Onze chef Fabien maakt er een erezaak van om streekgerechten aan te bieden die met kennis van zaken bereid zijn om al hun smaken en subtiliteiten prijs te geven. Om de genoegens te variëren, verandert ons menu elke week, naar gelang van de producten en de seizoenen!

 

In de eetzaal met een prachtig uitzicht op de natuur, of bij mooi weer op het terras, zullen Martin en Benjamin u graag advies geven over de herkomst van de streekproducten, de keuze van de gerechten en de keuze van de wijnen.

 

Wij geloven dat uw verblijf bij ons alleen perfect kan zijn, als uw eetervaring ook perfect is. Ons restaurant is een van onze meest trotse verwezenlijkingen en is zeer populair bij onze stamgasten!

In september zijn we open van maandagavond tot zaterdagavond behalve woensdagmiddag. Zondag zijn wij gesloten. 

 

Een royaal

menu

Ardoise murale dorée Menu Hôtel Restaurant Beau Séjour Frahan (Bouillon)

  vermeldingen:

  • Assiette de charcuteries de chasse    15€

  • Tomate et crevettes grises 15€/25€ plat

  • Croquettes de vol au vent 16€

  • Salade de scampis huile de noix et balsamique 16€

  • Noix de st jacques françaises     20€

  Gerechten:

  • Filet de dinde farci au fromage d'Orval 19€

  • Civet de Gibier (du moment) 22€

  • Filet de foan   30€​

  • Steak de biche   24€

  • Filet de dinde farci   19€

  • Sole entière meunière  30€

  • Truite - Aux amandes  16€

  •              - Meunière  16€

  •              - Ardennaise  16€

 

Capture d’écran 2022-02-09 à 09.58.38.png

Menu van de dag

Maandag

 

 

 


****
Fermé en semaine en ce moment
****

 

33€

Ardoise murale dorée Menu Hôtel Restaurant Beau Séjour Frahan (Bouillon)

Cannelloni de saumon fumé écossais label rouge

****

Noix de saint Jacques française, sauce au chardonnay

****
Sorbet poire et liqueur de poire au cognac

****

Filet pur de Faon, sauce Grand Veneur

****

Assortiment de fromages 

****

Finger passion-Framboise

Menu gastronomique 

du samedi soir

63€

Apéritif, sélection de vin, eau et café 55€/pers