
Restaurant
Op de kamer of
op het terras
Ons restaurant bevindt zich in ons 3 sterren hotel in Frahan bij Bouillon in de Belgische Ardennen. Wij staan open voor zowel bezoekende gasten als hotelgasten, en bieden een verfijnde en royale keuken.
Onze chef Fabien maakt er een erezaak van om streekgerechten aan te bieden die met kennis van zaken bereid zijn om al hun smaken en subtiliteiten prijs te geven. Om de genoegens te variëren, verandert ons menu elke week, naar gelang van de producten en de seizoenen!
In de eetzaal met een prachtig uitzicht op de natuur, of bij mooi weer op het terras, zullen Martin en Benjamin u graag advies geven over de herkomst van de streekproducten, de keuze van de gerechten en de keuze van de wijnen.
Wij geloven dat uw verblijf bij ons alleen perfect kan zijn, als uw eetervaring ook perfect is. Ons restaurant is een van onze meest trotse verwezenlijkingen en is zeer populair bij onze stamgasten!
Wij zijn geopend van maandagavond tot zaterdagavond niet woensdagmiddag
Een royaal
menu

Entrées :
-
Croustillant au fromage d'Orval 15€
-
Cuisse de grenouille, sauce à l'ail 15€
-
Foie gras mi-cuit au torchon. 18€
-
Toast au saumon fumé de notre fumoir 18€
Plats :
-
1/2 jambonneau, sauce aux grains de Meaux 16€
-
Suprême de volaille jaune, sauce aux morilles 19€
-
Sole entière meunière 30€
-
Truite - Aux amandes 16€
-
Meunière 16€
-
Ardennaise 16€
-

Menu van de dag
Maandag
Raviolini à la truffe
****
Truite aux amandes
****
Pana cotta
33€